ΛΗΜΝΟΣ

Διαμαρτυρία κατοίκων του Κάσπακα….για την διακοπή των εργασιών για την βελτιώση του οδικού δύκτιου.

post-img

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη  και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Δημάρη ο Πρόεδρος της κοινότητας Κάσπακα   Χρήστος Σεϊτανίδης μεταφέρει τις διαμαρτυρίες των κατοικών του χωριούαλλά  και του οικισμού Αγίου Ιωάννη για την διακοπή των εργασιών στο έργο «Αποκατάσταση και βελτίωση οδικών προσβάσεων προς τουριστικούς πόλους Δήμου Λήμνου»

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Σας μεταφέρουμε τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Κάσπακα και του Αγίου Ιωάννη, για τη διακοπή των εργασιών στο έργο «Αποκατάσταση και βελτίωση οδικών προσβάσεων προς τουριστικούς πόλους Δήμου Λήμνου»

Η διακοπή των εργασιών παρατείνει τις δυσκολίες μετάβασης των κατοίκων προς τις εργασίες τους και όχι μόνο, αφού συχνά δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά τη διέλευσή τους μέσα από το χωριό του Κάσπακα

Ως τοπικό Συμβούλιο, ζητάμε την άμεση συνέχιση των εργασιών και αποπεράτωση του έργου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.