ΛΗΜΝΟΣ

Σ.Ε.Π.Ε.Λήμνου : Να καλυφθούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας

post-img

O Σ.Ε.Π.Ε. Λήμνου με επιστολή του προς  το Υπουργείο Παιδείας, την Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

αλλα και την διεύθυνση της  ΠΕ Λέσβου, επανέρχεται γαι το θέμα των ελλείψεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

 

 Έχουν περάσει πάνω από 2 μήνες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία της Λήμνου συνεχίζονται!

  Στο μεγαλύτερο νηπιαγωγείο του νησιού μας, στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας, λείπουν σήμερα μία νηπιαγωγός γενικής αγωγής και μία νηπιαγωγος παράλληλης στήριξης. Παράλληλα παραμένει κενή μία θέση Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

  Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η λεγόμενη αντιδραστική «αξιολόγηση», ας αξιολογήσουν πρώτα τον εαυτό τους καλύπτοντας όλα τα κενά στα σχολεία.

  Απαιτούμε την κάλυψη όλων των κενών στο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με τον διορισμό μίας νηπιαγωγού γενικής αγωγής, μιας νηπιαγωγού παράλληλης στήριξης και μιας θέσης Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!