ΛΗΜΝΟΣ

Πρόγραμμα Εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων, Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

post-img

Στην πόλη της Μύρινας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Ώρα 08:00: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Φρούριο της Μύρινας με συμμετοχή του Στρατιωτικού Τιμητικού Αγήματος.

 

Ώρα 11:30: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Στρατόπεδο «ΝΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ.

Στη δοξολογία παρακαλούνται να παραστούν:

Οι Βουλευτές N. Λέσβου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ή ο Εκπρόσωπος του – ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Διοικητής της 88 Σ.ΔΙ., ο Ειρηνοδίκης Λήμνου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Διοικητές της 130 Σ.Μ., της 8ης Μ.Σ.ΕΠ., του Ναυτικού Κλιμακίου Λήμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ο Λιμενάρχης Μύρινας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μύρινας, οι Πρόεδροι Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. της Περιφέρειας και του Δήμου, ο Διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, οι Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. στους Δήμους, οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος εν ενεργεία με στολή κατά ιεραρχική τάξη, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού – Παράρτημα Λήμνου, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λέσβου – Παράρτημα Λήμνου, ο Εκπρόσωπος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λήμνου (Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Λήμνου), οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων στους Δήμους και τις Περιφέρειες, οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, οι Πρόεδροι Εργατικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι Πρόεδροι άλλων Σωματείων και Συλλόγων.

 

Με τη λήξη της Δοξολογίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων του Στρατοπέδου «ΝΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ» και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνου.

Ώρα 16:45: Υποστολή της Σημαίας με συμμετοχή του Στρατιωτικού Τιμητικού Αγήματος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!