Από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2023 υλοποιήθηκαν στο σχολείο μας
ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός-Bullying» από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη».
Οι συναντήσεις με τους μαθητές και τις μαθήτριες των τμημάτων της Β΄ και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου είχαν ως στόχο την ουσιαστική κατανόηση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού μέσω βιωματικών ασκήσεων.
Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη» για τη συνεργασία και τα επιστημονικά του στελέχη κα. Παλαμούτη Μάλαμα, Κοινωνική λειτουργό, και κα. Θεανώ Κούτη, Κοινωνιολόγο, οι οποίες με μεγάλη επιτυχία εκπόνησαν το πρόγραμμα.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





