ΛΗΜΝΟΣ

Η «First line», Δώρησε απινιδωτή στον Δήμο Λήμνου.

post-img

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την εταιρία ΚΑΣΚΕΤΗΣ ΘΩΜΑΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, με τον διακριτικό τίτλο «First line», για την παροχή ναυαγοσωστικής κάλυψης της παραλίας Ρηχών νερών για το διάστημα από 1/6/2023 μέχρι 30/9/2023, η ανωτέρω εταιρία δωρίζει στον Δήμο Λήμνου έναν σύγχρονο απινιδωτή, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου μας.

 Η εταιρία First line έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση των ατυχημάτων (διάσωση και εκπαίδευση)  με την δωρεά αυτή  επισφραγίζει την αγάπη της προς τους κατοίκους της Λήμνου.

Ο Δήμος ευχαριστεί την ανωτέρω εταιρία για την δωρεά αυτή και για την άψογη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας των Ρηχών Νερών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!