ΛΗΜΝΟΣ

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου: Πρόσθετοι καθαρισμοί χειμάρρων με έκτακτη πίστωση.(φωτο)

post-img

Μετά από αιτήματα πολιτών και τα πρόσφατα πλημμύρικα φαινόμενα στην Θεσσαλία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Επαρχείο Λήμνου παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και αποφασίστηκε να δοθεί έκτακτη πίστωση για την διάνοιξη χείμαρρων με γρήγορους ρυθμούς,  όπου υπάρχει επικινδυνότητα παρόμοιων πλυμμυρικών φαινομένων .

Χθες λοιπόν Κυριακή ο Περιφερειάρχης και ο Έπαρχος Λήμνου επισκέφτηκαν εργολάβο που έχει επάρκεια μηχανημάτων και προσωπικού  και συμφώνησαν να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Σήμερα το πρωί Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το μηχάνημα βρίσκεται στο ρέμα που καταλήγει στην  Μητρόπολη( Άγια Τριάδα) στον περιφερειακό δρόμο της Μύρινας και έχει ξεκινήσει την διάνοιξη.

Ήδη Περιφερειάρχης και Έπαρχος Λήμνου έκαναν σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από επιτόπια παρουσία τους στο έργο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!