ΛΗΜΝΟΣ

Επίσημη αναγόρευση του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Μούδρου σε πλήρη σχολεία μέλη του δικτύου UNESCO ASPnet.

post-img

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Γενικό Λύκειο Μούδρου και το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» αναγορεύθηκαν επισήμως σχολεία μέλη του παγκόσμιου δικτύου συνδεδεμένων σχολείων UNESCO ASPnet. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Συντονίστρια του Δικτύου κ. Βέρα Δηλάρη, της Διεύθυνσης Διεθνών και Ευρωπαϊκών θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για τη σταθερή υποστήριξη και ενθάρρυνση που παρείχε στα σχολεία μας.

Συντονίστριες των δράσεων των δύο προηγούμενων χρόνων, που οδήγησαν και στην επίσημη αναγόρευση ήταν για το Γενικό Λύκειο Μούδρου η εκπαιδευτικός κ. Θεοδώρα Λυμπέρη και για το Γυμνάσιο Μούδρου η κ. Παπαπαναγιώτου Μαρία.

Ειδικότερα στο κομμάτι της ενασχόλησης με την άυλη πολιτιστική κληρονομιά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το MEDina για τη σημαντική συμβολή του και τον εκπρόσωπό του στη Λήμνο κ. Ραφαήλ Γεώργιο Γιαννέλη, καθώς και τους/τις εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν: την κ. Αυγολούπη Μαρία για το Γενικό Λύκειο Μούδρου και τις/τους κ.κ. Κεχαγιά Αγγελική, Μαντζανίδου Σοφία, Νάτσιου Καλλιόπη, Παπαστεφάνου Πέτρο για το Γυμνάσιο Μούδρου.

Senior High School of Moudros (2)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!