ΛΗΜΝΟΣ

BARBIE (Κωμωδία) – Παρασκευή 18, Σάββατο 19, Κυριακή 20 Αυγούστου, Ώρα 21:00

post-img

Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού «Barbie», που έχει επίσης χαρακτηριστεί ως «φαινόμενο», έρχεται στον θερινό κινηματογράφο «Μαρούλα» στις 18, 19 & 20 Αυγούστου.

Η ζωή στον κόσμο της Barbie απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια μια βαθιά υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν. 

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθέτησε τη Barbie βάσει του σεναρίου που έγραψε η ίδια, μαζί με τον προτεινόμενο για Όσκαρ Νόα Μπόμπακ και άντλησε την έμπνευσή της από τη διάσημη κούκλα. 

BARBIE (Κωμωδία) – Κατάλληλη άνω των 12 ετών

2023| Διάρκεια: 114΄

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρι Νεφ, Γουίλ Φέρελ, Μάργκοτ Ρόμπι

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.