ΛΗΜΝΟΣ

Έναρξης εργασιών ανάπλασης πλατείας Τσιμανδρίων.

post-img

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν εργασίες για την εκτέλεση του έργου ανάπλασης της πλατείας των Τσιμανδρίων. Ως εκ τούτου, από την εν λόγω ημερομηνία και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν τη διέλευση από το σημείο και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνησή τους. Παρακαλούμε, επίσης, όπως γενικότερα αποφεύγονται η χρήση του χώρου και οι μετακινήσεις μικρής κλίμακας εντός ή πέριξ της πλατείας.

Η ανάπλαση της πλατείας των Τσιμανδρίων, ενός σημαντικού σημείου ενδιαφέροντος, είναι ένα έργο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών, θα διευθετήσει ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων, αλλά και θα αναβαθμίσει αισθητά τη γενικότερη εικόνα του οικισμού και της περιοχής ευρύτερα. 

Ζητούμε από τους οδηγούς και τους κατοίκους του οικισμού την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η εκτέλεση των εργασιών και να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.