Την Λήμνο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθηνάδης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του γραφείου καινοτομίας της ΠΒΑ κ. Στρογγυλόπουλο Γιώργο.

Πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων Λήμνου και Πρόεδρο του Συλλόγου ANZAC  της Λήμνου κ. Μάτζαρη Στέλιο συνοδευόμενο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Θωμά Λούκα. Επίσης συναντήθηκαν με την Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ.Κακαλή Μαρία, τον Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού τμήματος της Λήμνου κ. Γκατζιώνη Κων/νο. 

Οι Αθηνάδης και Στρογγυλόπουλος συνοδευμένοι από τον Έπαρχο Λήμνου κ. Βλάττα και τον Ειδικό Σύμβουλό της ΠΒΑ  Κρέτση Βασίλη , επισκέφτηκαν την Επιχείρηση Μ. Χρυσάφη στην Μύρινα, τις εγκαταστάσεις της «Ανακύκλωσης Αιγαίου» στον Κοντιά, την «Οικογένεια Ποριάζη» στο Πορτιανού, την Επιχείρηση «Λήμνου Θάλασσα» στο Μούδρο , αλλά και την αλευροβιομηχανία «Σταματέρη» στο Κοντοπούλι.

Τέλος συναντήθηκαν και με την  Πρόεδρο της ΑΝΕ Λήμνου κ. Μοσχούδη Χριστίνα .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ