Τριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Λήμνο για θέματα αρμοδιότητος του, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Στέλιος Καμπούρης.

Συναντήθηκε με τους επαγγελματίες οδηγούς που μεταφέρουν τα παιδιά στα σχολεία ακούγοντας τα προβλήματα και τις προτάσεις τους για την ομαλή λειτουργία των διαδρομών.

Επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού τμήματος της Λήμνου κ. Κωσταντίνο Γκατζιώνη και ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν το τμήμα.

Βρέθηκε στο Ειδικό σχολείο Καλλιθέας  και ενημερώθηκε για την  λειτουργία  του σχολείου συγχαίροντας την διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό για το έργο τους.

Συναντήθηκε με την διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου κ. Λύγδά και συζήτησε για το μέλλον του Ινστιτούτου Κατάρτησης  .

Τέλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ . Μαρινάκη στο Δημαρχείο ενώ στο περιθώριο της επίσκεψής του παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμής στο Χρήστο Μπουλώτη που πραγματοποίησε ο σύλλογος  “Οι Φίλοι Παιδικού Παιχνιδιού & Βιβλίου Λήμνου” απευθύνοντας και σύντομο χαιρετισμό.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ