Οι μαθητές της Α΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας πραγματοποίησαν  εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου την Τρίτη 17/1/23. 

 Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά έχοντας προετοιμάσει εκπαιδευτικά κουίζ και βιωματικές δραστηριότητες, καθώς στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τα οφέλη της υγιεινής διατροφής στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

 Επισκεφθήκαμε  το εργαστήριο υπολογιστών στο Κυδάδειο  και το αμφιθέατρο στο Γαροφαλλείδιο.Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν με την υπέροχη ξενάγηση και παρουσίαση των σχετικών θεμάτων.

 Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές: Καλούδη Ευστάθιο, Βασιλική Μπουντζιούκα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Γκατζιώνη Κωνσταντίνο, για τη συμβολή τους και τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της εκπαιδευτικής μας δράσης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ