ΛΗΜΝΟΣ

Η Λήμνος στο τιμόνι της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. Πρόεδρος η Άννα Τοσούνογλου.

post-img

Κάντε  like στη νέα μας σελίδα στο facebook/limnosreport.gr

Η ενημέρωση του κόσμου και η άσκηση πίεσης προς τους υπευθύνους για την προστασία των ζώων, είναι η προτεραιότητες της Άννας Τοσούνογλου, προέδρου του φιλοζωικού σωματείου της Λήμνου, που εξελέγη πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Η Άννα Τοσουνόγλου ήρθε πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές που έγιναν πριν από τρεις εβδομάδες, και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ , που έγιναν χθες εξελέγη πρόεδρος.

H Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2010 και είναι η μεγαλύτερη φιλοζωική ομοσπονδία της Ελλάδας. Σκοπός της είναι η προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων με κάθε νόμιμο και ακτιβιστικό τρόπο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου αναφορικά με τα συχνά περιστατικά κακοποίησης ζώων που συμβαίνουν στη Λέσβο σημείωσε ότι θα έχει στενή επαφή με την «Κιβωτό» για να διεκδικηθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!