ΛΗΜΝΟΣ

Γ.Ε.Λ. Μούδρου: Γιορτάσαμε την Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών !

post-img

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ: το σχολείο μας είναι πιστοποιημένο σχολείο πρεσβευτής του Ε.Κ. (EPAS), με σταθερό ενδιαφέρον σε ευρωπαϊκά ζητήματα. Για να γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (26 Σεπτεμβρίου 2022) προσκαλέσαμε την κ. Αναστασία Γκίκα να παρευρεθεί και να συνομιλήσει διαδικτυακά με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Γνωρίζοντας το πλούσιο εκπαιδευτικό της έργο και την ιδιότητά της στην μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες συνομίλησαν μαζί της την Πέμπτη, 22-9-2022 και μέσα από τον ελεύθερο διάλογο αναδείχθηκε η αξία της πολυγλωσσίας στο σύγχρονο, ευρωπαϊκό σχολείο.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Γκίκα για την θετική ανταπόκρισή της, καθώς και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της να συνομιλήσει μαζί μας και να ανταλλάξει απόψεις με τη νέα γενιά. Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Γλωσσών η συμβολή της εκτός από τιμητική ήταν και ουσιαστική! Τη συνάντηση συντόνισαν ο Διευθυντής κ. Καραγιάννης Στυλιανός, η καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, κ. Μέρμηγκα Χρυσούλα και η καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, κ. Θεοδώρα Λυμπέρη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!