ΛΗΜΝΟΣ

Ταβέρνα «Τζιτζιφιές» στα “Ρηχά νερά” Ελληνική κουζίνα σε μαγική τοποθεσία πάνω στην θάλασσα!

post-img

Αν ψάχνετε στην Λήμνο μια ταβέρνα πάνω στην θάλασσα δεν μπορεί να μην επισκεφτείτε τις «Τζιτζιφιές» στην Μύρινα στα Ρηχά νερά.

Η ιστορίας της Ταβέρνας Τζιτζιφιές στα Ρηχά Νερά στη Μύρινα, ξεκινά από το 1986, όπου μια μικρή τοπική ταβέρνα άρχισε να υποδέχεται φίλους και ξένους επισκέπτες με σκοπό την γαστρονομική απόλαυση. Με ντόπια προϊόντα, φρέσκα υλικά και το μεράκι για καλό φαγητό δημιουργήθηκε μια οικογενειακή επιχείρηση.  

Βρίσκεται στην άκρη της παραλίας κάτω από ένα παχύ ίσκιο και σερβίρει γενναίες μερίδες παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας, μαγειρευτά, της ώρας, κρέατα και θαλασσινά!
Μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια, μαγειρευτό φαγητό για όλα τα γούστα, ψάρια, και αστακούς  που μοσχοβολούν θάλασσα, φρέσκα κρεατικά, όλα σε πολύ προσιτές τιμές και όλα σε πακέτο για το σπίτι.
Δοκιμάστε οπωσδήποτε το αρνάκι, τα γεμιστά, την γαριδομακαρονάδα αλλά και πιάτα από την μεγάλη γκάμα μαγειρευτών και φούρνου!

Στις «Τζιτζιφιές» μαγειρεύουν στην κυριολεξία με αγνά ντόπια προϊόντα. Πίσω από το κατάστημα υπάρχει ένα μεγάλο περιβόλι με ντομάτες μελιτζάνες, πιπεριές, κηπευτικά που φτάνουν απ΄ ευθείας στο πιάτο σας!

https://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2021/08/%CE%BA2-560x420.jpg

Οι “Τζιτζιφιές” βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά, σε απόσταση αναπνοής από την (πολύ ρηχή) θάλασσα και χωρίς αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο -έτσι τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα.
https://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2021/08/%CE%BA4.jpg
https://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2022/05/tzitzifies-1.jpg

Αργοναυτών 6 Ρηχά Νερά, Μύρινα

2254023756

Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο banner

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!