ΛΗΜΝΟΣ

Gelato di nonna Lemnos: Ο ιδανικός προορισμός για vegan και gluten free παγωτό!

post-img

Το παγωτό είναι ίσως η μεγαλύτερη απόλαυση του καλοκαιριού για μικρούς και μεγάλους. Σοκολάτα, βανίλια, φρούτα, ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις γεύσεων και το αγαπημένο του παγωτατζίδικο! Στη Λήμνο, όταν μιλάμε για παγωτό το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Gelato di nonna, εκεί όπου το χειροποίητο παγωτό είναι τέχνη και οι γεύσεις είναι αμέτρητες.

Στο Gelato di nonna δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις ανικανοποίητος, μιας και υπάρχουν πάνω από 60 γεύσεις που παρασκευάζονται καθημερινά με φρέσκο γάλα και εναλλάσσονται τακτικά. Με σοκολάτα, με λευκή βάση, με ξηρούς καρπούς, με γάλα ή χωρίς, με αλκοόλ… οι επιλογές είναι πολλές.

Το κατάστημα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα με δυσανεξίες και φροντίζει να παρέχει ποικιλία ακόμη και σε αυτή την κατηγορία. Συνεπώς μπορείς να βρεις vegan γεύσεις που είναι όπως ακριβώς οι κανονικές, αλλά με φυτικό γάλα. Για παράδειγμα υπάρχει vegan μαστίχα, fiore di latte, nocciola, γιαούρτι κ.α. και φυσικά τα sorbetto, που περιέχουν μόνο φρέσκα φρούτα (raspberry, mango, passion fruit, mela verde κ.α.). Ακόμη υπάρχει gelato με γεύση μπισκότο, το οποίο είναι gluten free (biscotto pan di stelle) και ιδανικό για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

Όλα αυτά μπορείς να τα γευτείς καθημερινά στο Gelato di nonna στην αγορά της Μύρινας Λήμνου, αλλά και στα αντίστοιχα καταστήματα σε Αντίπαρο και Αθήνα!

 

Διεύθυνση: Π.Κυδά 5, Μύρινα Λήμνου

Τηλέφωνο: 22540 26477

Instagram: gelatodinonna_lemnos

Facebook: : Gelato di nonna Lemnos



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!