ΛΗΜΝΟΣ

Στο Ανδρώνι της Λήμνου η πιο εκρηκτική Ανάσταση! – Δεν ξανάγινε…. “φωτιά”από τα πυροτεχνήματα! (Βίντεο)

post-img

Το Χριστός Ανέστη… “πυροδότησε” βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Ο ουρανός του Λήμνου έλαμψε μόλις ακούστηκε το Χριστός Ανέστη, προσφέροντας σε όλους ένα εκπληκτικό θέαμα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Ανδρώνι, κροτίδες  βεγγαλικά στον αέρα, καπνογόνα και διάφορα αυτοσχέδια εκρηκτικά που μόνο οι ίδιοι από γενιά σε γενιά ξέρουν τα μυστικά… και φέτος έκαναν την Ανάσταση εκρηκτική!

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, της ελπίδας, της χαράς και της πίστης “πυροδότησε” χιλιάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα απ’άκρη σ’άκρη

Το LimnosReport βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμων στο Ανδρώνι με πολεμικό ανταποκριτή για φέτος τον Κώστα Τράικο όπου σε live εικόνα μετέφερε την εκρηκτική Ανάσταση

Η ενορία του Αγίου Παντελεήμονα φέτος ξεπέρασε κάθε χρονιά και πανηγύρισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!!!

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!