ΛΗΜΝΟΣ

Αύριο Δευτέρα η τελετή παραλαβή – παράδοση της 88 ΣΔΙ Λήμνος.

post-img

Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιήθει ή η παραλαβή παράδοση της Διοίκησης της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ», όπως σας είχε ενημερώσει το Limnosreport.gr νέος δικοικήτης αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Τακόπουλος Κωνσταντίνος (δείτε ΕΔΩ σχετικό άρθρο),  ενώ ο νύν Υποστράτηγος Θεόδωρο Αθανασόπουλο μετά την προαγωγή του (δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ), αναλαμβάνει στο Γ’ ΣΣ/NRDC-GR/Επχης (με έδρα τη Θεσσαλονίκη χαρακτηρισμένο Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ Rapid Deployable Corps – Greece, NRDC-GR )

Σύμφωνα με την πρόσκληση που εστάλει στα τοπικά μεσα:

“Σας γνωρίζουμε ότι, την 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 88 ΣΔΙ, στο στρατόπεδο «Νχου Κουντουριώτη», (ΕΔΡΑ 88 ΣΔΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΡΙΝΑΣ).

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!