15 μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Μούδρου  συμμετέχουν με υπεύθυνη υλοποίησης την εκπαιδευτικό Πληροφορικής, κ. Μαρία Λούκου στο πρόγραμμα “Project Future Junior”, το οποίο είναι πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το Junior Achievement Greece, που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηλικίας 14-17 ετών να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες του αύριο, προσφέρει εκπαιδευτικό υλικό, ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές και μαθήτριες, σε τρεις θεματικούς πυλώνες:

  1. Ηλεκτρονικό εμπόριο

2.Ψηφιακό Μάρκετινγκ

3.Διαχείριση έργων.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις που θα αποκτήσουν από τις ενότητες Project Management, Digital Marketing και e-Commerce, θα εργαστούν ομαδικά και θα παρουσιάσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς ένα έργο ηλεκτρονικού εμπορίου της επιλογής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το JA Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προάγει την εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα. Λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ είναι μέλος του JA Worldwide που ιδρύθηκε πριν από περίπου 100 χρόνια. Στόχος του JA Greece είναι να εμπνεύσει και να προετοιμάσει τους νέους να επιτύχουν σε μια παγκόσμια οικονομία.

Ο Διευθυντής,
Καραγιάννης Στυλιανός

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ