ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία – Tι είδη θα στείλουμε

post-img

Το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Λήμνο, από κοινού με την Κοινότητα Μύρινας, οργανώνουν αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία,μετά από επικοινωνία με την Ουκρανική πρεσβεία για τα παρακάτω είδη.

Να τονίσουμε ότι επειδή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ επιμένουμε ΜΌΝΟ σε όσα είδη αναφέρουμε :
 Κουβέρτες καθαρές και παπλώματα, μπουφάν  χειμωνιάτικα (για ενήλικες και παιδιά ), σκούφοι, γάντια, κασκόλ, ύπνο σάκοι.
Τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, γάλατα μακράς διάρκειας κλπ).
Επίσης φακοί, μπαταρίες, σπίρτα, αναπτήρες.
Φαρμακευτικό υλικό όπως παυσίπονα, γάζες,γάντια μια χρήσης, επίδεσμοι, σύριγγες, βαμβάκι,  κουτιά πρώτων βοηθειών με το σχετικό περιεχόμενο.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνεται την Πέμπτη και Παρασκευή 03/03 και 04/03 και ώρες από τις 03 – 07 το απόγευμα στο Δεύτερο Δημοτικό σχολείο Μύρινας.
Ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια για την διάθεση του χώρου και φυσικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΕΣΆΣ που πάντοτε  ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΕ και δηλώνετε ΠΑΡΌΝΤΕΣ στα δύσκολα.
Ελπίζουμε να επικρατήσει η ΛΟΓΙΚΉ και να σταματήσει ο πόλεμος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!