ΛΗΜΝΟΣ

Η Μαρία Κακαλή στην 1η Ημερίδα Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

post-img
Ολοκληρώθηκε παρουσία της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου και Προέδρου της επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ Μαρίας Κακαλή ,  η 1η Ημερίδα Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας
Δημήτρης Παπαστεργίου: “Οφείλουμε να μιλήσουμε ανοιχτά και φωναχτά για να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα”
Από τα Τρίκαλα, και το Μουσείο Τσιτσάνη, ξεκίνησε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, το ταξίδι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για την Ισότητα, με τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: “Ενημέρωση για ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στο χώρο εργασίας”.
Πρόκειται για την 1η ημερίδα ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων που προβλέπονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της ΚΕΔΕ, της Γενική Γραμματεία Ισότητας Των Φύλων, του Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και του Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!