ΛΗΜΝΟΣ

Δέσμευση Αυγενάκη για οικονομοτεχνική βοήθεια προς τους Δήμους Λέσβου και Λήμνου σε έργα υποδομών του Αθλητισμού!

post-img

H ΔΕΕΠ Λέσβου, αναφορικά με την επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριου Αυγενάκη

Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 109η Επέτειο της Μάχης του Κλαπάδου και της απελευθέρωσης όλου του νησιού από τους Οθωμανούς επισκέπτεται το νησί μας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης. Στα πλαίσια της ανωτέρω επίσκεψής του, είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον υποδεχτούμε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου, όπου πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση παρουσία και του  Βουλευτή μας και αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Ο κ. Αυγενάκης άκουσε με προσοχή και με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου για θέματα, που είναι της αρμοδιότητας του υπουργείου του, και δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με τον βουλευτή μας, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου θα συνδράμει για την επίλυσή τους, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση, σημειώνοντας μάλιστα με έμφαση ότι το Υπουργείο του στάθηκε πάντοτε αρωγός σε οικονομοτεχνική βοήθεια προς τους Δήμους της Λέσβου και της Λήμνου σε έργα υποδομών του Αθλητισμού που υλοποιούνται από ίδιους πόρους ή από ευρωπαϊκά προγράμματα, ή απευθείας από τη ΓΓΑ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!