Κατά την Ιερή περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολή μας, ανταποκρινόμενη στην πνευματική ανάγκη των φιλακόλουθων πιστών, που ζητούν να έχουν την δυνατότητα καθημερινού εκκλησιασμού, γνωστοποιεί ότι καθημερινά, τουλάχιστον, στην πόλη της Μύρινας θα τελείται η αναίμακτος Ιερουργία στους παρακάτω Ιερούς Ναούς :

 

Ημέρα Ώρα Ιερός Ναός
Τρίτη-Πέμπτη-

Σάββατο

715-930 Αγία Τριάδα Μυρίνης
Δευτέρα & Παρασκευή 715-930 Κοίμηση Θεοτόκου Μυρίνης
κάθε Τετάρτη 715-930 Άγιο Παντελεήμονα Μυρίνης

 

Θεωρούμε αυτονόητο ότι τις Κυριακές και τις μεγάλες εορτές, σε όλες τις ενορίες του νησιού μας, τελείται κανονικά η Θεία Λειτουργία, υπό των εφημερίων.

Επιπροσθέτως, στοχεύοντας στην πνευματική ενίσχυση των χριστιανών, γνωστοποιούμε ότι εντεταλμένοι Πνευματικοί θα περιέλθουν όλες τις ενορίες για να τελέσουν το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, με πρόγραμμα που εγκαίρως θα γνωστοποιηθεί, ενώ την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 θα τελεστεί υπὸ του Σεβ. Ποιμενάρχου μας το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυρίνης.

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι στους Ιερούς Ναούς ευσεβείς χριστιανοί να τηρούν με ακρίβεια και συνέπεια τα υγειονομικά μέτρα.

 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here