ΛΗΜΝΟΣ

Στέλιος Ρόκκος – «Ντύνει» μουσικά την τηλεοπτική σειρά «Το αύριο μας ανήκει» (βίντεο)

post-img

Ο Στέλιος Ρόκκος για πρώτη φορά γράφει soundtrack για καθημερινό σήριαλ.

Ο Στέλιος Ρόκκος «ντύνει» μουσικά τη τηλεοπτική σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Ο ίδιος δήλωσε πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για αυτόν, γιατί συνέβη σε μια περίοδο της ζωής του που ένιωθε ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά, ενώ ετοιμαζόταν να ξαναμπεί στο studio την επόμενη χρονιά.

Όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι καλλιτεχνική φύση και θέλω συνέχεια να κάνω καινούρια πράγματα. Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και η συγκεκριμένη σειρά είναι αρκετά κινηματογραφική σε επίπεδο τόσο αισθητικής όσο και του κάστινγκ. Μου αρέσει πολύ που πήρα μέρος σε αυτή».

 

 

 

ΠΗΓΗ: MEGA

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.