Χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αναλαμβάνει ο Παντελής Μπουγδάνος με τους Νίκο Νύκτα και Στέλιο Καμπούρη να παραμένουν στα καθήκοντά τους

Ο Παντελής Βρουλής, μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Υγείας, είναι ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χίου στη θέση του Παντελή Μπουγδάνου, σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Ο Περιφερειάρχης, πιστός στην αρχική του δέσμευση, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, την αλλαγή φρουράς στην Π.Ε. Χίου αφού εξ αρχής είχε επισημάνει ότι, στα 2 χρόνια θητείας θα υπάρξει αλλαγή των αντιπεριφερειαρχών ώστε να μην αδικηθεί κανένας. 

Ο Παντελής Βρουλής επιπλέον θα έχει στην εποπτεία του τους τομείς Διοικητικού, Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων αλλά και τα θέματα Υγείας.

Παράλληλα με την ίδια απόφαση ο μέχρι σήμερα χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, αναλαμβάνει καθήκοντα θεματικού αντιπεριφερειάρχη με τομείς Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, διαχείρισης προγραμμάτων (Πλην ΕΣΠΑ) καθώς και ιαματικών πηγών.

Τέλος τα χαρτοφυλάκιά τους κρατούν οι Στέλιος Καμπούρης και Νίκος Νύκτας.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Βρουλής ήταν ο πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. 

Η θητεία των νέων αντιπεριφερειαρχών ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου 2021. 

 

 

 

πηγη politischios.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ