Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα “Πρώτες βοήθειες για Πολίτες” 12 ωρών και “Βασική Υποστήριξη και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” 6 ωρών, που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.

Ύστερα από σχετικό αίτημα του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός, ενέκρινε και απέστειλε στο Νησί άριστους εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υλοποίηση του αιτήματος.

Στα εκπαιδευτικά Προγράμματα συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν εν συνόλω 88 πολίτες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη αθλητικών σωματείων, οργανισμών και δημοσίων Υπηρεσιών.

Κατά την εκπαίδευση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, με πραγματοποίηση rapid test.

Στους εκπαιδευθέντες θα χορηγηθούν σχετικές πιστοποιήσεις, , από το Γραφείο του ΕΕΣ, Παπουτσίδειο Μέγαρο, 1ος όροφος, την Παρασκευή 15-10-2021, από 17,30 μέχρι 19,30 το απόγευμα και Σάββατο 16-10-2021 από 10,30 μέχρι 12,30 το πρωί. 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here