ΛΗΜΝΟΣ

Η γνήσια Λημνιακή κουζίνα σας περιμένει στο νέο εστιατόριο «Κρίταμο», στη Μύρινα!

post-img

Παραδοσιακές γεύσεις, δοσμένες με τη σύγχρονη ματιά του καταξιωμένου Chef Τριαντάφυλλου Καλατζή, από διαλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες μεταμορφώνονται σε μοναδικά πιάτα.

Τώρα νέες παροχές στους πελάτες μας!

  1. Μηνιαίο πακέτο γεύματος κατ’ άτομο. Κάθε μέρα από το μενού σας παρέχουμε ένα κύριο πιάτο, μια δροσερή σαλάτα και ψωμί. Απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, σώματα ασφαλείας και δημοσίους υπαλλήλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22540 29715 για τις προσιτές τιμές μας.

  1. Ο χώρος μας διατίθεται για τη δική σας εκδήλωση, ονομαστικές γιορτές, βαφτίσεις, γάμοι. Πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω πανδημίας.

Άνετος χώρος, αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, σχολαστικός καθαρισμός.

Από τον κατάλογό μας αξίζει να δοκιμάσετε:

Πατατοσαλάτα σε σαρδέλα

Xωριάτικη φακή με γαύρο μαρινάτο και μυρωδικά

Άφκος Λήμνου με χταπόδι ατμού αρωματισμένο με ούζο

Μακαρονάδα θαλασσινών

Μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά.

Συνοδέψτε το γεύμα σας με επιλογές από την προσεγμένη λίστα εμφιαλωμένων κρασιών και αποσταγμάτων. Οι πολύ προσιτές τιμές μας σε ποτήρι ή φιάλη, έχουν ως στόχο να γνωρίσετε τον οινικό πλούτο της χώρας μας.

Ανοιχτά το μεσημέρι με μαγειρευτά φτιαγμένα με μεράκι. Σας περιμένουμε για το βραδινό σας δείπνο από τις 19:00!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!