ΛΗΜΝΟΣ

Στην Λήμνο για διακοπές ο επιχειρηματίας και συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

post-img

Την Λήμνο επέλεξε για τις φετινές του διακοπές και ο γνωστός επιχειρηματίας και συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Ο Στέφανος Ξενάκης κατάγεται από την Χίο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Δεν ήταν όλα ρόδινα και στρωμένα στη ζωή του. Βρέθηκε χωρίς δουλειά και χρήματα, χώρισε, έχασε τον πατέρα του και βίωσε το σκληρό πρόσωπο της κατάθλιψης. Η θέλησή του ωστόσο ήταν πιο ισχυρή και το απέδειξε. Εδώ και καιρό ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Παράλληλα εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας Δημοτικού.

 

Το πρώτο του βιβλίο ΤΟ ΔΩΡΟ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018 και έγινε #1 Bestseller. Ένα χρόνο μετά εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο του Το ΚΑΠΤΑΙΝ, που αφορά στον πατέρα του.

 

Αν ρωτήσετε να σας πουν για τον Στέφανο, τους φίλους του, τον περιπτερά της γειτονιάς του ακόμα και την ταμία που τον εξυπηρετεί στο σούπερ μάρκετ θα σας απαντήσουν πως πάνω από όλα είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebooκ: 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!