Οικονομικά, πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και καλή ποιότητα. Αυτή είναι η συνταγή της Wet n Wild η οποία έχει μεγάλη απήχηση, όχι μόνο στην Αμερική από όπου ξεκίνησε, αλλά και παγκοσμίως τώρα μπορείτε να τα βρείτε και στη Λήμνο στο κατάστημα καλλυντικών «Μακιγιάζ Ολυμπία» στην κεντρική αγορά της Μύρινας, αλλά και στο νέο eshop makigiazolympia.gr 

Η Wet n Wild είναι μια εταιρεία με προϊόντα μακιγιάζ. Ιδρύθηκε το 1979 στη Νέα Υόρκη και το 2003 εξαγοράστηκε από την Markwins και επανεγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες.

Ξεκίνησε λανσάροντας κραγιόν και βερνίκια νυχιών. Με το πέρασμα του χρόνου εμπλούτισε τη γκάμα προϊόντων της. Σήμερα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ.

Όλα τα προϊόντα της Wet n Wild είναι cruelty free, δεν δοκιμάζονται δηλαδή σε ζώα. Μεγάλο ποσοστό των κωδικών της ακολουθεί επίσης τη φιλοσοφία vegan.

Αποφεύγει τη χρήση ισχυρών χημικών συστατικών, εμπλουτίζει με φυτικά συστατικά τα προϊόντα της.

Σε μια έρευνα που έγινε στην Αμερική όσον αφορά στα κραγιόν σε κανένα από τους κωδικούς της δεν βρέθηκε μόλυβδος. Στα βερνίκια νυχιών δεν περιέχονται: τολουόλιο, φορμαλδεϋδη, φθαλικές ενώσεις.

Κάθε χρόνο εμπλουτίζει τη σειρά της με νέους κωδικούς ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας.

Η σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων της είναι εξαιρετική (value for money)

Τα προϊόντα της Wet n Wild δίνουν ένα δροσερό τελείωμα και φρέσκα χρώματα στις οικονομικότερες προτάσεις της αγοράς… τώρα ξέρετε και θα τα βρείτε στο «Μακιγιάζ Ολυμπία»!

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here