ΛΗΜΝΟΣ

«Χρυσάφης catering»: κάνουμε αξέχαστες τις σημαντικές σας στιγμές!

post-img

Σαράντα έτη πείρα υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονος εξοπλισμός  catering, είναι πολύ σημαντικά στοιχεία που μαζί με τους ανθρώπους μας κάνουν τη διαφορά.

 

Ο Σεφ και η ομάδα του αξιοποιεί τις πρώτες ύλες της Λήμνου και τις Ελλάδας παρουσιάζονται μοναδικές νέες επιλογές νόστιμα πιάτα και συνταγές που θα κλέψουν την παράσταση στην εκδήλωσή σας.

 

Στόχος πλέον δεν είναι μόνο η άρτια και οργανωμένη άριστα εκδήλωσή αλλά ένας συνδυασμός γαστρονομίας νοστιμιάς και απόλαυσης που θα μείνει ανεξίτηλος σε όλους.

Και βέβαια Το ζεστό χαμόγελο της ομάδας του σέρβις που θα αγκαλιάσει τους καλεσμένους σας και θα προσφέρει απλόχερα τη φιλοξενία του τόπου μας!

Αυτή είναι η εταιρεία «Χρυσάφης catering», σύγχρονη με μεγάλη εμπειρία και παράδοση, προσηλωμένη στον στόχο της και σας προσφέρει το καλύτερο.

Χρυσάφης ΑΒΕΕ
Καρπάσι, Λήμνος, 81401
+30 22540 31690
info@hrysaficatering.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!