Το παγωτό στη Λήμνο έχει ένα όνομα και αυτό ακούει στο Gelato di nonna! Η gelateria στην αγορά της Μύρινας έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές μας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανυπομονούμε για το άνοιγμά της. Το Μεγάλο Σάββατο λοιπόν, το παγωτό της γιαγιάς θα είναι ξανά κοντά μας και φέρνει πολλές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο.

   

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, το Gelato di nonna επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ, με ριζικές αλλαγές στην εικόνα του μαγαζιού και φυσικά νέα προϊόντα. Ο ανακαινισμένος χώρος του καταστήματος κρύβει όλη την αγάπη των ατόμων που δουλεύουν γι’ αυτό τόσα χρόνια και μας προσφέρουν το πιο φρέσκο παγωτό του νησιού. Η παρασκευή του gelato και των γλυκών που περιέχει αυτό  γίνεται καθημερινά στο παρασκευαστήριο  με αγνά υλικά και φρέσκο ελληνικό γάλα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή του και την πλούσια γεύση χωρίς τύψεις, το κάνει ακαταμάχητο. Να σημειωθεί ότι δεν περιέχει αυγά, βούτυρο ούτε κρέμα γάλακτος.

Το Πάσχα φέτος, παρά τους περιορισμούς, θα είναι λίγο καλύτερο αφού θα μπορούμε να απολαύσουμε δεκάδες γεύσεις παγωτού από το Gelato di nonna, βάφλες,  milkshakes, και το νέο προϊόν έκπληξη! Από το Μεγάλο Σάββατο και καθημερινά κοντά σας στην Π. Κυδά 5, αγορά Μύρινας Λήμνου, ενώ σε μερικές μέρες ανοίγει για δεύτερη χρονιά και το κατάστημα της Αντιπάρου.

Facebook page: Gelato di nonna Lemnos/ Gelato di nonna Antiparos

Instagram account: gelatodinonna_lemnos/ gelatodinonna_antiparos

Τηλέφωνο: 22540 26477

 

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here