Είναι γνωστό ότι στην Παναγιά οι χωριανοί εδώ και πολύ καιρό έχουν συστήσει μια Ενεργή Εθελοντική Ομάδα και σε κάθε ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη οργανώνουν δράσεις- παρεμβάσεις στο όμορφο χωριό τους!
Οδηγός η αστείρευτη διάθεση των ακούραστων μελών της ομάδας και η κοινή προσπάθεια για να κρατήσουν το χωριό τους «ζωντανό»!
Εθελοντές κάθε ηλικίας με σκούπες και πινέλα συγκεντρώθηκαν και με στοχευμένες αισθητικές παρεμβάσεις αναμόρφωσαν κοινόχρηστους χώρους με σκοπό την βελτίωση ποιότητας για την καθημερινότητα του χωριού.
Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των οικογενειών, που έφεραν τα παιδιά τους στην πλατεία για να μάθουν από μικρή ηλικία, να σέβονται, να αγαπούν και να φροντίζουν τη φύση και το χωριό τους με μόνο γνώμονα τον εθελοντισμό
Ο Κώστας Θωμάς μέλος της Εθελοντικής Ομάδας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb φωτογραφίες από την δράση και το παρακάτω κέιμενο:
“…….Παιδική χαρά, Παρκάκι, και Δημοτικό σχολείο έτοιμα να υποδεχτούν τις παιδικές φωνές που μέχρι χθες χανόταν μέσα στον όγκο των χόρτων .
ΥΓ Δεν θέλουμε μπράβο και συγχαρητήρια στα σχόλια μόνο μια χάρη από τους γονείς παρακινήστε τα παιδιά σας να μαζεύουν τα σκουπιδάκια και να μην τα πετούν κάτω έτσι θα διατηρείτε το χωριό μας καθαρό.
Καλό Πάσχα σε όλους”.







Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



