Το 1908 η οικογένεια Δράκου ξεκίνησαν έναν παραδοσιακό φούρνο στο  γραφικό λιμανάκι της Μύρινας στη Λήμνο.

Το “Παραδοσιακό Αρτοποιείο Δράκος“, λόγω της αρίστης ποιότητας του ψωμιού και των εδεσμάτων που παρήγαγε, έγινε γρήγορα γνωστό σε ολόκληρο το νησί.

Σήμερα, εν έτει 2021 η οικογένεια Δράκου, έχοντας κληρονομήσει την τεχνογνωσία 113 ετών, με μεράκι έχουν δημιουργήσει έναν δεύτερο κύκλο στην ιστορία του φούρνου. Με νέες ιδέες στο ίδιο σημείο, στον ίδιο χώρο προσφέροντας στους πελάτες του νόστιμο ψωμί όπως παλιά!  

Ο κ. Βασίλης, με μεράκι ζυμώνει καθημερινά ψωμί και τα παραδοσιακά εφτάζυμα παξιμάδια χρησιμοποιώντας την παλιά μυστηριακή πατροπαράδοτη συνταγή.

Στο αρτοποιείο μπορείτε να βρείτε χειροποίητες τυρόπιτες, κουλουράκια, σάντουιτς αλλά και γλυκά με τα οποία μπορείτε να συνοδέψετε τον καφέ σας που θα σας τον ετοιμάσουν εκεί.

Από την Δευτέρα 12 Απριλίου, το Παραδοσιακό Αρτοποιείο Δράκος είναι και πάλι κοντά σας, με την γνωστή ποιότητα και την μοναδική γεύση των προϊόντων που φτιάχνονται με μεράκι και τα πιο αγνά υλικά 4 γενιές τώρα… για να φτάνουν  στο τραπέζι σας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας!…

Η παράδοση συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here