ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Διπλή αλλαγή στην Ταξιαρχία…. Άλλαξε ο Διοικητής της 88ΣΔΙ που είχε ανακοινωθεί πριν 15μέρες…. (φωτο)

post-img

Με καθυστέρηση 15 ημερών άλλαξε ο Διοικητής της 88ΣΔΙ Λήμνου, ενώ με τις προημερων έκτακτες κρίσεις Ταξιάρχων Όπλων που είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση του Ταξίαρχου Ηλία Κωστάκη σε αντικατάσταση του Υποστράτηγου Νικόλαου Βαλλιανου, χθες με με απόφαση του Υπουργείου Αμύνης την ηγεσία της Ταξιαρχίας ανέλαβε τελικά ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος.  Ο λόγος της αλλαγής αυτής δεν έχει γίνει γνωστός. 

Σήμερα ο νέος Διοικητής μαζί με τον απερχόμενο επισκέφτηκαν τον Έπαρχο Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου,  μεθαύριο Παρασκευή θα γίνει και η επίσημη παραλαβή – παράδοση σε κλειστό κύκλο λόγω υγειονομικών μέτρων covid

Το σχετικό δελτίο της επίσκεψης από το Επαρχείο Λήμνου:  

“Τον  Έπαρχο Λήμνου  Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό επισκέφτηκε στο γραφείο του σήμερα ο νέος Διοικητής της 88 Σ.ΔΙ Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή Υποστράτηγο Νικόλαο Βαλλιάνο.

Ο Έπαρχος ευχήθηκε στον κ. Αθανοσόπουλο καλή διαμονή στο νησί μας και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Βαλλιάνο για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία που είχαν” 

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!