ΛΗΜΝΟΣ

Τουρκικά ATR-72 & CN-235 Σάρωσαν όλο το Αιγαίο …Τι να ψάχνουν άραγε ;

post-img

ΟΙ Τούρκοι απογειώνουν και μας στέλνουν πλέον καθημερινά  τα νέα ATR-72 και τα γνωστά μας CN-235, που ίπτανται με Νατοϊκά Καύσιμα ,ψάχνοντας δήθεν  τα Ρωσικά Υποβρύχια που περνούν τα Στενά ….Αλλά μόνο τα  «Αμερικανάκια» πιστεύουν οτι οι Τούρκοι θα δώσουν τα Φιλαράκια τους τους Ρώσους!


Όμως οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι την Ανθυποβρυχιακή έρευνα μπαινοβγαίνουν στο Ελληνικό FIR  Αναγκάζοντας το ΑΤΑ να απογειώσει Μαχητικά  για να  τα Αναχαιτίσει ,που όμως  δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα !!

Το λέμε οτι αναχαιτίζουμε καταγράφοντας απλά τον τύπο των Τουρκικών Αεροσκαφών χωρίς να προβαίνουμε σε άλλη ενέργεια δεν λέει απολύτως τίποτε …Να μην πούμε και τίποτε χειρότερο !

Αποτέλεσμα 38 Παραβιάσεις & Παραβάσεις μετρήσαμε και οι Τούρκοι πέρασαν ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο …Άντε και εις ανώτερα ,αφού τα ATR-72 δεν είναι απλά μεταγωγικά Αεροσκάφη !!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 10η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : –

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :3 (1 CN-235, 2 ATR-72)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 3

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 34

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : –

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

  • Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.



πηγη veteranos.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!