ΛΗΜΝΟΣ

Atzamis Travel: Από 1η Μαρτίου κάθε Σάββατο από Λήμνο – Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο

post-img

Το κεντρικό πρακτορείο Atzamis Travel της Blue Star Ferries στην Λήμνο ενημερώνει για την νέα γραμμή ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ως τμήμα του δρομολογίου από/προς ΠΕΙΡΑΙΑ,ΣΥΡΟ,ΜΥΚΟΝΟ,ΕΥΔΗΛΟ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ και ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ)


Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία Blue Star Ferries, συνδέει και πάλι τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με την Θεσσαλονίκη.

Για τις περιόδους από 01 Μαρτίου 2021 έως 06 Ιουνίου 2021 και από 06 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 31 Δεκεμβρίου 2021, τα πλοία BLUE STAR MYCONOS ή BLUE STAR CHIOS, θα εξυπηρετούν τη γραμμή από Βαθύ για Χίο –Μυτιλήνη –Λήμνο –Θεσσαλονίκη (και επιστροφή), με ένα δρομολόγια την εβδομάδα, ως τμήμα του δρομολογίου από Πειραιά προς Σύρο –Μύκονο-Εύδηλο -Φούρνους και Καρλόβασι, ως ακολούθως:

Κάθε Σάββατο στις 01:15 από Βαθύ για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Θεσσαλονίκη (έναρξη δρομολογίου κάθε Παρασκευή 15:00 από Πειραιά μέσω Σύρου, Μυκόνου, Ευδήλου, Φούρνων και Καρλοβασίου)

Κάθε Σάββατο στις 21:00 από Θεσσαλονίκη για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ (τερματισμός δρομολογίου στον Πειραιά,μέσω Καρλοβασίου, Φούρνων, Ευδήλου, Μυκόνου και Σύρου).

 

 

Τα πλάνα είναι ήδη ανοιχτά στο Σύστημα Κρατήσεων

 

 

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!