ΛΗΜΝΟΣ

Κακοκαιρία Μήδεια: Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου σε πλήρη ετοιμότητα, 24ωρες βάρδιες: Προσοχή στους δρόμους. Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης

post-img

Γίνεται γνωστό ότι η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και το Περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο,  βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από τις βραδινές ώρες το νησί μας.


Οι υπάλληλοί μας θα απασχολούνται με βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, μέχρι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, ώστε να μπορούν οι συμπολίτες μας, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, το οποίο είναι 2254351200.


  Επίσης, λόγω πιθανής δημιουργίας πάγου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίζονται στις απαραίτητες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και όσοι πρέπει να κινηθούν στο ορεινό δίκτυο του νησιού, να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

                                    

                                                          Ο Έπαρχος Λήμνου

 

                                                                        Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!