Αύριο, Πέμπτη 14/1/20, στις 18.00 στην ΕΡΤ3, θα προβληθεί το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου της εκπομπής Άγρια Ελλάδα, με προορισμό τη Λήμνο!
Θα δούμε πανέμορφα ψάρια, πτηνά, θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, έντομα και αράχνες, σε μοναδικά στην Ελλάδα τοπία, όπως αναφέρει στο προσωπικό του λογαριασμό ο Ηλίας Στραχινης με καταγωγή από την Πλάκα της Λήμνου.
Δυστυχώς ήταν τόσα πολλά που είδαμε και γράψαμε στον φακό που δεν χωρούσαν μέσα σε ένα επεισόδιο, έτσι προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα καλύτερα. Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου επεισόδιο, όχι μόνο γιατί έχει πολλά να δώσει σε γνώση και απομυθοποίηση, αλλά και γιατί στη Λήμνο βρίσκεται ένα από τα δύο χωριά μου.
Έχω εκεί αγαπημένους συγγενείς και φίλους και αξέχαστες αναμνήσεις.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε επεισόδιο στο άλλο μου χωριό, το Αχλαδοχώρι Σερρών και να ανέβουμε τον Όρβηλο, αν και ήταν στα σχέδια, καθώς λόγω covid από 16 επεισόδια που ήταν να γυρίσουμε αρχικά, έπρεπε να πέσουμε στα 8. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον!
Προς το παρόν, απολαύστε Λήμνο!

Αύριο, Πέμπτη 14/1/20, στις 18.00 στην ΕΡΤ3, θα προβληθεί το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου της εκπομπής…


Δημοσιεύτηκε από Ilias Strachinis στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Άγρια Ελλάδα

Ωριαία εβδομαδιαία εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 2020.
Πρόκειται για το οδοιπορικό δύο νέων στην άγρια φύση της χώρας. Οι διαδρομές τους ακολουθούν τα μονοπάτια μέσα στους Εθνικούς δρυμούς της Ελλάδος με σκοπό να συναντήσουν και να μας γνωρίσουν την άγρια πανίδα και σε κάποιες περιπτώσεις και τη χλωρίδα των περιοχών που εξερευνούν (ερπετά, πουλιά, θηλαστικά, έντομα και αμφίβια). Επίσης επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε σχέση με την εξαφάνιση σπάνιων ειδών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΗΣ – σκηνοθεσία, διευθ. παραγωγής, διευθ. Φωτογραφίας, αφήγηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΙΔΗΣ – σεναριογράφος
ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΧΙΝΗΣ – παρουσιαστής Α’, αρχισυντάκτης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ – παρουσιαστής Β’
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΝΑΗΣ – μοντέρ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΡΩΤΣΙΟΣ – εικονολήπτης, ηχολήπτης
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΑΓΟΥ – βοηθός μοντέρ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ – φωτογράφος, ηχολήπτης

Παρουσίαση: ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΧΙΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣΔείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here