Στην κύρια αριστερή μηχανή η βλάβη – Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο από Καβάλα προς Μύρινα Λήμνου – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο
Μηχανική βλάβη στην κύρια αριστερή μηχανή παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής το επιβατηγό – οχηματαγωγό Aqua Blue, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Καβάλα προς Μύρινα Λήμνου – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο.
Το πλοίο, με 17 επιβάτες και 45 άτομα πλήρωμα, πλέει προς το λιμάνι της Μύρινας, μονάχα με τη δεξιά κύρια μηχανή να βρίσκεται σε λειτουργία και χωρίς να έχει αιτηθεί συνδρομή.
ΠΗΓΗ protothema.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Αντίστροφη μέτρηση για το αεροδρόμιο “Ήφαιστος”, εκκίνηση διεθνούς διαγωνισμού για αξιοποίησή του.
- Λήμνος-ANZAC Day 2026: O Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση.
- Ακόμη ένας θάνατος εργαζόμενου της NASA: Απανθρακώθηκε στο Tesla του, στους 12 οι εξαφανισμένοι και νεκροί επιστήμονες στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



