Υλικά
-
250 gr φλωμάρια Λήμνου
-
1/4 κιμά μοσχαρίσιο
-
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-
1 κρεμμύδι ξερό
-
1/2 κούπα σάλτσα
-
1/2 κουταλιά του γλυκού πελτέ
-
1/4 ποτήρι κρασί Μοσχάτο
-
1/2 κούπα νερό
-
1 πρέζα ρίγανη Λήμνου
-
1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα καυτερή
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Τριμμένο Μελίχλωρο
Εκτέλεση
-
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ρίχνουμε το κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστούν τα υγρά ρίχνουμε το πελτέ να τσιγαριστεί για 1-2 λεπτά.
-
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
-
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.