ΛΗΜΝΟΣ

Krialis Travel: Δεμένο στο Λαύριο το AQUA BLUE για δυο ημέρες λόγω καιρού και απεργίας της ΠΝΟ

post-img

Το πρακτορείο Krialis Travel στο Λαύριο, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο  «ΑQUA BLUE»  λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν αύριο Τετάρτη 25/11 καθώς και της εξαγγελθείσας απεργίας της ΠΝΟ την Πέμπτη 26/11  δεν θα εκτελέσει τα εγκεκριμένα του δρομολόγια για τις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Το πλοίο θα αναχωρήσει την Παρασκευή 27/11 από

Λαύριο 17:00

Άγιος Ευστράτιος  01:00 – 01:15  (Σάββατο 28/11)

Λήμνος  02:45 – 03:15

Καβάλα   07:45

 

Στη συνέχεια εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα των δρομολογίων του.  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.