Ύστερα από σχετικό αίτημα του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου, η εταιρεία Bio Axess PHARMACEUTICALS Ltd, του συμπατριώτη μας κ. Παντελή Αχιλιά, προχώρησε στην δωρεά 3.000 μασκών μιας χρήσεως, προς το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

O Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου, κ. Δημήτριος Αχιλαδέλλης, ευχαρίστησε εγγράφως τον κ. Παντελή Αχιλιά, με την ευχή και προτροπή η ενέργεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές, προς όφελος των συμπολιτών μας, στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε λόγω του Covid-19, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι, η δωρεά θα αξιοποιηθεί από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου σε δράσεις αλλά και προς τους πολίτες όλου του νησιού.

Η ως άνω χορηγία και προσφορά, αποτελεί συνέχεια των δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου για την προώθηση και χρήση μάσκας από όλους τους πολίτες και τη διανομή περίπου 2.000 μασκών έξω από τους Ιερούς Ναούς του νησιού, από εθελοντές και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε ακόμη μία φορά για την ευγενική σας προσφορά, με την διαβεβαίωση ότι η δωρεά σας θα αξιοποιηθεί από το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου σε δράσεις αλλά και προς τους πολίτες όλου του Νησιού.
Με εκτίμηση 
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Κ. Αχιλαδέλλης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ