ΛΗΜΝΟΣ

Krialis Travel: Στις 8:30 ξεκίνησε το ΑQUA BLUE λόγω εμπλοκής της άγκυρας – Δείτε πως διαμορφώνεται το δρομολόγιο

post-img

Το πρακτορείο Krialis Travel στο Λαύριο, ενημερώνει το επιβατικό κοινόότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο μας «ΑQUA BLUE» σήμερα, Κυριακή 8/11, μετά την  απεμπλοκή της άγκυρας του αναχώρησε από Λαύριο στις 08:15 και το δρομολόγιο του διαμορφώνεται ως κατωτέρω:

 

Άγιος Ευστράτιος 16:45 – 17:00

Λήμνος  18:30 – 19:00

Καβάλα  23:30

 

ΔΕΥΤΈΡΑ 9/11

 

Καβάλα   00:05

Λήμνος  04:30 – 05:00

Άγιος Ευστράτιος 06:30 – 06:45

Λαύριο 14:45 

Στήν συνέχεια ως εγκεκριμένα του δρομολόγια.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.