Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι το τηλεοπτικό κανάλι MEGA θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια του ΑΟ Ηφαιστου

Πιο συγκεκριμένα, την προσεχή Παρασκευή στις 16:00 το απόγευμα, παρουσία ανθρώπων του MEGA του ΔΣ του ΑO Ηφαίστου,  αλλά και παιδιών των ακαδημιών της oμάδας θα δοθεί αθλητικό υλικό χορηγία του καναλιού.

Οι προσπάθειες προσέγγισης του καναλιού και του πρόεδρου και ιδιοκτήτη του κ. Μαρινάκη, είχαν αρχίσει από το καλοκαίρι και τελικά τελεσφόρησαν με την μεγάλη χορηγία του καναλιού προς την Λημνιά ομάδα

Επίσης συνεργείο του καναλιού, θα βρεθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο νησί και θα καλύψει τόσο τους αγώνες πρωταθλήματος με ομάδες της Μυτιλήνης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσουν και γυρίσματα σε διάφορα σημεία της Λήμνου με λαογραφικό περιεχόμενο.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το MEGA βλέπει με ιδιαίτερη ευαισθησία την σοβαρή αυτή προσπάθεια που γίνεται στην Λήμνο και θα είναι και μελλοντικά στο πλευρό της Διοίκησης και των παιδιών στο ακριτικό νησί!

Το σχετικό δελτίο της ομάδας:

Σας ενημερώνουμε ότι κλιμάκιο με δημοσιαγράφο του τηλεοπτικού σταθμού MEGACHANNEL θα επισκεφθεί το νησί μας για να καλύψει την παράδοση-παραλαβή ειδώνένδυσης προς τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ τουΣωματείου μας. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μια ευγενική χορηγία του MEGA CHANNEL και τουομίλου ALTER EGO που επετεύχθη με πρωτοβουλία του προπονητή των ακαδημιών ΜανώληΠαπαμακάριου, της Διοίκησης και φίλων του Συλλόγου. Η παράδοση-παραλαβή του ιματισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου,ώρα 16.00 στο κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς”, παρουσία αθλητών και αθλητριώναπό τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ των προπονητών και μελών της Διοίκησης. Στη συνέχεια, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 το MEGA CHANNEL θα καλύψειτους πρώτους αγώνες των ακαδημιών μπάσκετ του Ηφαίστου με ομάδες της Λέσβου,συμμετέχοντας στο τοπκό πρωτάθλημα του νομού μας. Παράλληλα, θα υπάρξει γενική προβολή του νησιού μας στα πλαίσια ντοκιμαντέρλαογραφικού περιεχομένου και ένθετο στο ΒΗΜΑgazino

Συγχαρητήρια  σε όλους!

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here