ΛΗΜΝΟΣ

Παραχώρηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Νοσοκομείο Λήμνου στο ΕΠΑΛ Μύρινας για εκπαίδευση

post-img

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου για την παραχώρηση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς εκπαίδευση των μαθητών της ειδικότητας  Βοηθού Φυσικοθεραπευτή του σχολείου μας. Πρωτίστως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή κ. Κανταρά Τριαντάφυλλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο που πρόσφατα ανέλαβε. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις φυσικοθεραπεύτριες κα. Μπολίμου Σταυρούλα και κα. Ζαχαροπούλου Δήμητρα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου πάντα στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας για την παροχή καλύτερης εκπαίδευσης στους μαθητές του σχολείου μας, δίνοντας ευκαιρίες για την πραγματοποίηση  διδακτικών επισκέψεων, οργανώνοντας επιμορφωτικές συναντήσεις και παρέχοντας θέσεις Μαθητείας. Ευελπιστούμε η αγαστή μας συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

  

                           

-Η-
Διευθύντρια
 
 
Ζώη Αναστασία

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.