Το LimnosReport, όπως δείχνουν οι πραγματικοί αριθμοί κατάφερε να γίνει η πηγή ενημέρωσης πολύ πέρα από την Λήμνο!

Η πρωτιά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός, αλλά ούτε και να ανεβάσουμε «πρώτοι» μια είδηση, χωρίς πρώτα να έχουν εξεταστεί αναλυτικά όλοι οι παράμετροι.

Πρόσφατα αρχίσαμε εντονότερα να καλύπτουμε και την ανάγκη των αναγνωστών για περισσότερη ενημέρωση που επηρεάζουν την πορεία και καθημερινότητας των πολιτών που να αφορούν εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Το Limnosreport,  στην ουσία ανήκει στους αναγνώστες – συνεργάτες, που είναι αυτοί στην ουσία που καθορίζουν την θεματολογία και έτσι κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζουν την πορεία αλλά και αποδοχή των επιλογών τους.

Πρόσφατα προχώρησε σε ακόμα καλύτερη βελτίωση της ενημέρωσης από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, όπου ως γνωστό τα νούμερα δεν «πειράζονται»!

Όπως βλέπεται και στην φωτογραφία σε σχεδόν ένα μήνα η απήχηση των δημοσιεύσεων στο facebook του LimnosReport έφτασαν τις 950.000! 

*Ζωντανές συνδέσεις κατά την διάρκεια της ημέρας με live video αλλά και καταχωρήσεις βίντεο όπου την απήχηση – προβολή τους μπορείτε να την δείτε στην κατηγορία Βίντεο στο facebook ΕΔΩ , με το τελευταίο να ξεπερνά τις 64.000 προβολές…

*Αμεση ενημέρωση μέσα από την αγαπημένη σας στήλη «Συμβαίνει τώρα» με τις χιλιάδες προβολές σε κάθε γεγονός.

*Και φυσικά την καθημερινή αρθρογραφία – ενημέρωση του LimnosReport.gr για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο

Όλα όσα υπογράφουν οι άμεσοι συνεργάτες είναι δικές τους δουλειές χωρίς αντιγραφές και σε κάθε αναδημοσίευση αναφέρεται πάντα η πηγή, ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να αξιολογεί ο ίδιος, την αξιοπιστία των αναδημοσιεύσεων.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε για μια καλύτερη ενημέρωση με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά να κάνουμε και γνωστή την Λήμνο και τις μοναδικότητες της ανά τον κόσμο, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που τα λεγόμενα μεγάλα μέσα του κέντρου αλλά και η TV, να χρησιμοποιούν ως πηγή το LimnosReport για περαιτέρω ανάπτυξη στοιχείων κοινού ενδιαφέροντος.

Αξίζει σε όλους σας ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο Ευχαριστώ!

950.000 Ευχαριστούμε!!!    

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here