ΛΗΜΝΟΣ

O Στέλιος Ρόκκος στο «Happy Day»: “Ο επίγειος παράδεισος μου είναι το σπίτι μου στη Λήμνο” (βίντεο)

post-img

O Στέλιος μίλησε για τη ζωή του στη Λήμνο στο «Happy Day» στο Aplha tv και αποκάλυψε πως είναι η ζωή στο νησί, αλλά και το νέο του τραγούδι όπου μιλά για τον φόβο μην χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο από τον κορονοϊό!

Όσον αφορά τη ζωή στη Λήμνο, ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε: «Ο επίγειος παράδεισος μου είναι το σπίτι μου. Αρχίζω να μαθαίνω με πολύ λίγα και σημαντικά» και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη», αποκάλυψε πως είναι η ζωή στο νησί του και η σχέση του με την αγαπημένη του Ελένη Γκόφα μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και πορείας.

Για το καινούργιο του τραγούδι αποκάλυψε: «Το νέο τραγούδι μου μιλά για τον φόβο μην χάσω κάποιο αγαπημένο πρόσωπο από τον κορονοϊό» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έγραψα γύρω στα 60 τραγούδια. Δεν τα πουλάω, τα χαρίζω σε αυτούς που τα αξίζουν»

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!