Η Happy Rental είναι το όνομα που επιλέξαμε για την νέα μας εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Λήμνο. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, παρέχουμε ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, οικονομικές τιμές και εξαιρετική υποστήριξη.

 Άριστες υπηρεσίες ενοικίασης σε όλη τη Λήμνο στην καλύτερη τιμή.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και προσπαθούμε πολύ  για να το επιτύχουμε. Θέλουμε να έχετε μια μοναδική εμπειρία από τις διακοπές σας στη Λήμνο  και γι ‘αυτό είμαστε πάντα εκεί για σας.

Όμως στην Happy Rental φροντίζουμε και για εσάς (επαγγελματικοί επισκέπτες ) που   θέλετε  ένα  ασφαλές αυτοκίνητο για να πραγματοποιήσετε στην ώρα τους τα επαγγελματικά σας ραντεβού και μάλιστα σε ειδικές τιμές!

Happy Rental ποιοτική και αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λήμνο.

Δωρεάν παράδοση στην Λήμνο

Προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Λήμνο χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε να  παραδώσετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Στην Happy Rental νοικιάζουμε αυτοκίνητα στην Λήμνο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχουμε τις πιο οικονομικές τιμές σε χαμηλή, μεσαία και υψηλή περίοδο. Οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και χωρίς κρυφά κόστη

και περιλαμβάνουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες και παροχές οι οποίες είναι χρεώσημες σε άλλες εταιρείες.

Οnline κρατήσεις

Με το ολοκαίνουργιο μας σύστημα online κρατήσεων, μπορείτε να κάνετε online κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου στην Λήμνο γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ. Η διαδικασία κράτησης είναι απολύτως ασφαλής αρκεί να μπείτε στο happy Rental  χάρη  στο πιστοποιητικό SSL, τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είναι κρυπτογραφημένα και ασφαλή.

 Εκπτώσεις και με την έκδοση ταξιδιωτικών εισιτήριων.

Επωφεληθείτε  των προνομίων  που σας παρέχουμε και συνδυάστε την ενοικίαση του αυτοκίνητου με εκπτώσεις έως 10% στην έκδοση εισιτήριων  από  το γραφείο μας .

 Επισκεφθείτε μας στο:happy-rental.gr

happy-rental-Rend a car &moto

Λεωφόρο Δημοκρατίας 56 Μυρίνα –Λήμνος

Τηλ 2254110255

698 212 5216

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here