Ένας νέος Σύλλογος ιδρύθηκε στο νησί, οι Ενεργοί Πολίτες Λήμνου και με σημερινή ανακοίνωση τους το ενημερώνουν.

Οπως αναφέρουν είναι μια μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανένα κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση τους:

Ανακοινώνουμε την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας του συλλόγου “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ” με έδρα την Τοπική  Κοινότητα Καλλιόπης Λήμνου και κύρια περιοχή ανάπτυξης δραστηριοτήτων την πρώην Δημοτική Ενότητα Μούδρου.

Σκοποί και θεμελιώδεις αρχές μας είναι να αποτελέσει ο Σύλλογος αυτός μία νέα κυψέλη παραγωγής ιδεών, ένα ορμητήριο δράσης για την προαγωγή του κοινωνικού οφέλους, του αισθήματος αλληλεγγύης των πολιτών και του εθελοντισμού.

Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ» είναι μια μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανένα κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου μας, καθώς και για πληροφορίες εγγραφής καλέστε στα τηλέφωνα:

6977019661 κα Μαρία Χαραλαμπίδου

6977003867 κος Νίκος Μαστρογιάννης

6907674321 κος Βαγγέλης Βοσκόπουλος

6945539188 κος Κώστας Ζαφειρίου          

6944637234 κος Νίκος Στενός

 

 

Με εκτίμηση

Εκ του προσωρινού ΔΣ του Συλλόγου

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here