Δεν είναι ολίγες οι φορές που κατά καιρούς διαβάζουμε προτάσεις διαμαρτυρίας όπου παρουσιάζονται ως αναπτυξιακές.

Γράφει ο Φιλοκτήτης.

Δεν διστάζουν μάλιστα να αποδώσουν ευθύνες ένθεν κακείθεν και όποιον πάρει ο χάρος….

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατανοούν ότι οι δήθεν αυτές «καταγγελίες»,  χρησιμοποιούνται και ως μοχλός πίεσης με σκοπό να επιτευχθούν άλλοι προσωπικοί στόχοι.

Η πρόκληση απλά εντυπώσεων δεν ανήκει μέσα στις δραστηριότητες των ανθρώπων, έστω και ελαχίστων που σας έχουν εκλέξει να τους εκπροσωπεί κάποιος στο τοπικό γίγνεσθαι.

Παρόμοιες δήθεν προτάσεις είναι χιλιοειπωμένες και έχουν κατατεθεί, αλλά και απαντηθεί πολλές φορές από αρμόδιους και μη που τις έχουν αναλάβει και εξετάσει κατά καιρούς.

Λίγο πολύ όλοι θυμούνται και γνωρίζουν τοποθετήσεις «αξιοποίησης» από προηγούμενους πολιτειακούς παράγοντες, μέσα από δηλώσεις και υποσχέσεις που ήδη έχουν καταδικαστεί από το εκλογικό σώμα.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους τους παροικούντες εν Λήμνο αλλά και μη, για το ποιοι  πραγματικά προχωρούν σε προτάσεις και μάλιστα τις υλοποιούν άμεσα χωρίς αυτοπροβολή και φαμφάρες.

Επειδή όμως, ελάχιστοι είναι εκείνοι που τολμούν να καταθέσουν γραπτή ολοκληρωμένη πρόταση και όχι με μισόλογα πυροτεχνήματα και άναρθρες κραυγές, καλό θα ήταν να προχωρήσουν πέρα από την άσφαιρη και άστοχη κριτική με σκοπό την δημιουργία εμποδίων, σε προτάσεις που να έχουν ουσία και βάση. Αυτό όμως απαιτεί εμπειρία και γνώσεις, κάτι το οποίο όμως διαφαίνεται ξεκάθαρα, ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν όσο και να προσπαθούν να αντιγράφουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για όλους εμάς, τουλάχιστον που ξέρουμε να ξεχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι και ας μην διαμένουμε μόνιμα στην Λήμνο, σημασία έχουν μόνο οι ουσιαστικές αναπτυξιακές προτάσεις ώστε να μπορέσουμε να συνδράμουμε τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Λήμνος για εμάς έχει πρωτεύοντα ρόλο στις καρδιές μας, ακόμα και από την πόλη που διαμένουμε τον χειμώνα και εργαζόμαστε.

Είναι πραγματικά κρίμα και απορίας άξιο, πως οι εκεί δήθεν εκπρόσωποι κάποιων παρατάξεων, λειτουργούν διχαστικά ως προς το σύνολο, με βάση αποκλειστικά το προσωπικό όφελος και δεν είναι λίγοι.

Η Λήμνος δεν διαθέτει τέτοιες πολυτέλειες!

Καλό φθινόπωρο.      

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here